MIKÄ AARI Sademetsä?

Trooppinen sademetsä aari metsä avulla iso puu, harras ilmanala, ja roppakaupalla -lta sadella. Kotona jokin sademetsä se sadekausi enemmän kuin ainoa tuuma joka aika!

Sademetsä aari perustaa kotona Afrikka, Affair, Australia, ja Keskeinen ja Etelä- Amerikka. avara sademetsä kotona maailma on Amatsoni sademetsä.

JOHON AARI SADEMETSÄ Sijaita jssak?

Sademetsä aari perustaa kotona tropiikki, ala kesken Kääntöpiiri -lta Kauris ja Kääntöpiiri -lta Syöpä. Kotona nyt kuluva ala aurinko on erittäin ankara ja hohde jokseenkin sama erä -lta aika joka aika aivan ikä kauan ansaitseva ilmanala harras ja kilpa-ajohevoset.Usea kreivikunta hankkia sademetsä. kreivikunta avulla avara erä -lta sademetsä aari:
 1. Brasilia
 2. Kongojoki, Demokraattinen Tasavalta
 3. Inheritance
 4. Indonesia
 5. Kolumbia
 6. Papua Veres Guinea
 7. Venezuela
 8. Bolivia
 9. Meksiko
 10. Suriname


MIKÄ HÄTÄKEINO Sademetsä?

Joka sademetsä on ainoa laatuaan ainoastaan paikalla aari eräs erikoisartikkeli alhainen jotta aivan trooppinen sademetsä.
 • asema sademetsä lekotella kotona "tropiikki"
 • sademäärä sademetsä kokea aikaa pienin 80 tuuma tuumalta -lta sadella kohden ikä
 • katos sademetsä hankkia katos joka on kerros -lta ala ja aiemmin luona tiiviisti asettaa sademetsä puu. Enimmät -lta kasvi ja eläimellinen kotona sademetsä suorana lähetyksenä kotona katos. katos toukokuu olla 100 feet edellä ajaa karille.
 • Biodiversity: sademetsä hankkia jalo laakea -lta biologinen erilaisuus eli biodiversity. Biodiversity on maine ajaksi aivan asuen tavarat - kuin kasvi, eläimellinen, ja sieni - perustaa kotona by ekosysteemi. Tiedemies arvella että jokseenkin puoli -lta kasvi ja eläimellinen perustaa model after kätkeä maahan joutua kalvo suorana lähetyksenä kotona sademetsä.
 • Symbioottinen yhteys kesken laji: laji kotona sademetsä monesti aikaansaada keskenään. symbioottinen suhde on suhde johon kakkonen eri laji hyödyttää luona auttaa joka toinen. Ajaksi esikuva jokin kasvi aiheuttaa harvalukuinen majoittava rakenne ja sokeroida ajaksi ants. Kotona edestakainen ants suojata kasvi polveutua toinen hyönteinen että toukokuu haluta jotta käydä laitumella model after kasvi .


MIKÄ ON Katos?

Kotona sademetsä enimmät kasvi ja eläimellinen elinikäinen on ei perustaa model after metsä kerros ainoastaan kotona lehtevä maailma tunnettu koska katos. katos, joka toukokuu olla aikana 100 feet edellä ajaa karille, on kokoonpantu jalkeilla -lta limittäin ala ja -lta sademetsä puu. Tiedemies arvioida että 70-90% -lta elinikäinen kotona sademetsä on perustaa kotona puu ansaitseva nyt kuluva rikkaus asuinsija ajaksi kasvi ja eläimellinen elinikäinen. Usea kummuta-tunnettu eläimellinen käsittävä apina, nyörinappi, sisilisko, hempukka, käärme, hitaus, ja harvalukuinen cats aari perustaa kotona katos.

elinympäristö -lta katos on erittäin eri polveutua elinympäristö -lta metsä kerros. Aikana aika, katos on kuivaaja ja hotter kuin toinen -lta metsä ja kasvi ja eläimellinen että suorana lähetyksenä paikalla aari erityisesti mukailla ajaksi elinikäinen kotona puu. Ajaksi esikuva, koska erä -lta kotona katos kanisteri ehtiä se hankala jotta hiippakunta enemmän kuin harva feet, usea katos eläimellinen luottaa jhk model after kova herättää eli lyyrinen laulelma ajaksi ajatusten vaihto. Aukko kesken puu alhainen että jokin katos eläimellinen hulmuta, liito, eli hyppy jotta ehdottaa jokseenkin kotona treetops.

Tiedemies hankkia kauan huvittaa kotona harjoitelma katos ainoastaan koska -lta huippu -lta sademetsä puu tutkia has hankala ennen kuin äskettäin. Nykyisin paikalla aari ylimääräinen juna laitteisto avulla köyttää bridge-peli, tikapuut, ja torni jotta auttaa tiedemies havaita sala- -lta katos.

katos on kohtuullinen ainoa -lta useat pystyviiva kerros kotona sademetsä. Ajaa etsiä aikaa diagrammi model after jäljelle jotta hiippakunta toinen kerros ( overstory, sovittu, pensas kerros, ja metsä kerros).

SADEMETSÄ Kerros

-lta katos hätäkeino ajaa karille kerros -lta sademetsä on monesti ankea ja kostea kohta. Joka tapauksessa, huolimatta sen ainainen hiven, sademetsä kerros on by merkittävä eritä -lta metsä ekosysteemi.

metsä kerros on johon hajaantuminen ajaa kohta. Hajaantuminen on jalostaa luona joka decomposers kuin sieni ja microorganisms erottaa heittää ehdottoman kasvi ja eläimellinen ja kierrättää asia aine ja hoitava.

Usea -lta avara sademetsä eläimellinen aari perustaa model after metsä kerros. Jokin -lta nämä käsittää elefantti, nauhoittava, ja jaguaari.

HÄN AJAA SADEMETSÄ HANKKIA JOTEN USEA HYVÄ -LTA KASVI JA Eläimellinen?

Trooppinen sademetsä apu erinomainen erilaisuus -lta asuen elimistö model after Kätkeä maahan. Joskin he kansi l;sitellä kuin 2% -lta Kätkeä maahan kalvo, sademetsä hankkia asunto enemmän kuin 50% -lta kasvi ja eläimellinen model after Kätkeä maahan. Tähän aari jokin esikuva -lta richness -lta sademetsä:
 • sademetsä hankkia 170,000 -lta maailma 250,000 tunnettu kasvi laji
 • Yhdistetty Yhdysvallat has 81 laji -lta nyörinappi, jotavastoin Erisn. joka on harvalukuinen kuin Texasilainen, toukokuu hankkia 300 laji.
 • Eurooppa has 321 voi laji, jotavastoin parkkeerata kotona sademetsä -lta Inheritance (käsikirja Kansallinen Parkkeerata) has 1300 laji. Sademetsä hankkia by rikkaus -lta kasvi ja eläimellinen ajaksi seuraava ajatella järkevästi:
 • ilmanala koska sademetsä aari sijaita jssak kotona trooppinen seutu, he kokea arpa -lta auringon-valo. Nyt kuluva auringon-valo on muuttaa jotta energia luona kasvi alusta loppuun jalostaa -lta fotosynteesi. Alkaen paikalla on arpa -lta auringon-valo että keino paikalla on arpa -lta energia kotona sademetsä. Nyt kuluva energia on säilyttää kotona kasvi kasvillisuus joka on aterioida luona eläimellinen. Koska paikalla on arpa -lta elintarvikkeet paikalla aari usea laji -lta kasvi ja eläimellinen.
 • katos katos kokoonpano -lta sademetsä keino paikalla aari enemmän paikoitellen ajaksi kasvi jotta enentyä ja eläimellinen jotta suorana lähetyksenä. katos esittää veres aiheuttaja -lta elintarvikkeet, suojata, ja kätkevä paikoitellen, ehkäistä toinen maailma ajaksi interaktio avulla kesken eri laji. Ajaksi esikuva paikalla aari kasvi kotona katos vieras bromeliads että säilyttää kyyneltyä kotona heidän . Eläimellinen kuin nyörinappi apu nämä kukkaro -lta kyyneltyä ajaksi etsiä ja asettaminen heidän eggs.

Jaguaari


Alakuloinen ja keltainen väri kaamea


Kameleontti (sisilisko)


Kokematon papukaija

Orangutan


Silverback Gorilla


Myrkky nuoli nyörinappi


Cassowary

Kaalimato


Kokematon puu jättiläiskäärme


Apina nyörinappi


Metalli- nuijia

Metsä elefantti


Iguana


Hitaus


Pöllö voi


SADEMETSÄ Nisäkäs

Trooppinen sademetsä aari koti- jotta usea hyvä -lta nisäkäs.

SADEMETSÄ HEMPUKKA

Trooppinen sademetsä aari koti- jotta usea hyvä -lta hempukka.Sademetsä Matelija& Amfibinen

Trooppinen sademetsä aari koti- jotta usea hyvä -lta matelija ja amfibinen.

Sademetsä kalastaa

Trooppinen sademetsä vedenjakaja - käsittävä virrat, poukama, järvi, ja suo - aari koti- jotta enemmistö -lta järvi- kalastaa laji. Amatsoni Allas yksin has aikana 3000 tunnettu laji ja ehkä koska usea tunnistamaton laji.

Usea -lta trooppinen kalastaa elatus kotona järvi- akvaario aari alkuaan polveutua sademetsä. Kalastaa kuin Angelfish, mainosvalo tetras, Keskustella, ja alhainen algae-aterioiden merikissa aari polveutua trooppinen metsä -lta Etelä- Amerikka, jotavastoin Tanskalainen, Gouramis, Siamilainen Taisteleva Kalastaa (eli Vedonlyöjä), ja Ilveillä Loach aari polveutua Affair.

Sademetsä hyönteinen

Enimmät -lta eläimellinen laji perustaa kotona sademetsä aari hyönteinen. Jokseenkin ainoa jakaa neljään osaan -lta aivan eläimellinen laji että hankkia maine ja kertoa luona tiedemies aari nuijia. Lähes 500,000 hyvä -lta nuijia aari tunnettu jotta olla.

SADEMETSÄ Ihmiset

Trooppinen sademetsä aari koti- jotta heimo- ihmiset joka luottaa jhk model after heidän ympäristö ajaksi elintarvikkeet, suojata, ja lääke. Nykyisin erittäin harva metsä ihmiset suorana lähetyksenä kotona perinnäinen telapölkyt; enimmät hankkia siirtoväki luona ulkona siirtolainen eli hankkia väkinäinen jotta kimmoisuus jalkeilla heidän elämäntapa luona hallinto.

-lta jäljellä oleva metsä ihmiset, Amatsoni kannattaa avara väestö, jos kohta nämä ihmiset kanssa, hankkia painaa sisään luona ajanmukainen maailma. Jotavastoin he hiljentää apu model after metsä ajaksi perinnäinen etsiä ja väkijoukko, enimmät Amerindians, koska nämä ihmiset aari vieras, enentyä jyrsiä (kuin banaani, kiihko, ja riisi), apu lännenfilmi tavarat (kuin metallinen saviastia, pannu, ja tarvikkeet), ja ehtiä lainalainen astua harhaan jotta kaupunkilaiset ja mainitseva jotta aiheuttaa elintarvikkeet ja tavara jotta kauppa. Hiljentää nämä metsä ihmiset kanisteri olla opettajana objektimuoto arpa jokseenkin sademetsä. Heidän asiantuntemus -lta lääke- kasvi käytetty ajaksi herkkupala sairaus on verraton ja he hankkia erinomainen ymmärtäväinen -lta ekologia -lta Amatsoni sademetsä.

Kotona Afrikka paikalla aari kotimainen metsä asukas joskus tunnettu koska pygmies. iso -lta nämä ihmiset, kin tunnettu koska Mbuti, harvoin nousta yli 5 feet kotona huippu. Heidän harvalukuinen koko mahdollistaa heidät jotta ehdottaa jokseenkin metsä enemmän iskuvoimainen kuin iso ihmiset.

ERINOMAINEN KULTTUURI KOTONA Sademetsä

Nykyisin enimmät metsä asukas suorana lähetyksenä kotona harvalukuinen määrääminen eli harjoitella paimentolais- etsiä ja väkijoukko. Kotona ohi, trooppinen sademetsä ja ympäristö kohta kannattaja erinomainen kulttuuri kuin Maya, Incas, ja Aztecs että edistää kompleksi yhteiskunta ja kokoonpantu erinomainen avustus jotta luonnontiede.

Nämä erinomainen kulttuuri kohdata jokin -lta sama ympäristönsuojelija arvoitus (enemmyys metsä hukka, maa eroosio, overpopulation, pula -lta kyyneltyä tarvikkeet) että me kohdata nykyisin. Ajaksi Maya, kolhia jotta elinympäristö toukokuu hankkia joten erinomainen koska jotta aiheena heidän downfall.

LÄÄKE- KASVI ASIANTUNTEMUS -LTA KOTIMAINEN Ihmiset

Ainoa -lta enimmät herättäen kohta -lta tutkia kotona trooppinen metsä on ethnobotany joka on harjoitelma -lta kuinka ihmiset apu kotimainen kasvi jotta herkkupala sairaus ja sairaus. Metsä ihmiset hankkia by ennenkuulumaton asiantuntemus -lta lääke- kasvi avulla parannuskeino ajaksi kaikki polveutua käärme haukata jotta kasvain.

Jotta ajoittaa usea -lta lääkemääräys huumaava käytetty kotona lännenfilmi maailma hankkia johtaa polveutua kasvi ja 70% -lta kasvi tunniste koska hankkiva emission-syöpä karakteristinen luona OBJEKTIMUOTO Kansallinen Syöpä Asettaa virkaan aari perustaa ainoa kotona trooppinen sademetsä.

Karakteristinen asiantuntemus -lta lääke- kasvi on joutua luona jäljitelty eli "lääke herra" -lta kirkonkylä. jäljitelty kohdella usuttaa monesti aikana kehitellä juhlameno-ohjeet ja jumalanpalvelusmenot kohteleva kasvi haalia polveutua ympäristö metsä.

MIKÄ ESIINTYÄ JOTTA KOTIMAINEN IHMISET -LTA Amatsoni?

Aiemmin löytö -lta Veres Maailma luona Christopher Kolumbia kotona 15th vuosisata, by arvioitu 7-10 miljoona Amerindians ( inen ajaksi Amerikkalainen kotimainen kansa) suorana lähetyksenä kotona Amerikkalainen sademetsä, puoli -lta heidät kotona Brasilia. Erinomainen mainitseva elämä kotona Andit ja Amatsoni kannattaja agraarinen yhteiskunta.

maahantulo -lta Eurooppalainen aiheuttaa häntäpää -lta kotimainen kulttuuri kotona Keskeinen ja Etelä- Amerikka. Eurooppalainen joutua sairaus että hävittää miljoona -lta Amerindians ja sisäpuolella 100 ikä -lta maahantulo -lta nämä sivullinen, Amerindian asujaimisto alentaa luona 90%. Enimmät -lta talvehtien kotimainen ihmiset suorana lähetyksenä kotona sisä- -lta metsä: jompikumpi hyökkäys paikalla luona Eurooppalainen, eli perinteellinen asuen paikalla kotona harvalukuinen jaotella.

KIDS KOTONA Sademetsä

Jotavastoin he don't katsella Television, apu jäsentenvälinen, eli ilakoida televisio kisat, kids kotona sademetsä ajaa usea -lta sama tavarat te arvatenkin ajaa. He ilakoida avulla ystävyys, auttaa heidän kotoinen avulla askareet, ja sisu jotta koulia.

Alkaen "sademetsä kids" suorana lähetyksenä lakkauttaa jotta laatu kuin määrätä keskiarvo Amerikkalainen lapsi, he kuulla tavarat että aari avulias kotona elinympäristö liepeillä heidät. Polveutua by aikainen ikääntyä usea lapsi kuulla kuinka jotta kalastaa, etsiä, ja kollehtarukous aine ja elintarvikkeet polveutua metsä. Sen sijaan -lta astuva jotta kisakenttä eli ostokset mall ajaksi hauskuus, lapsi kotona paikoitellen kuin Amatsoni kuluttaa enimmät -lta heidän aika avo- ilakoida kotona metsä ja kotona virrat ja höyry.

HÄN AARI SADEMETSÄ Merkittävä?

Sademetsä aari merkittävä jotta globaali ekosysteemi. sademetsä
 • ehkäistä koti- jotta usea kasvi ja eläimellinen;
 • auttaa stabiloida maailma ilmanala;
 • suojata vastaan hulvahtaa, kuivuus, ja eroosio;
 • aari aiheuttaja ajaksi lääke ja elintarvikkeet;
 • apu heimo- ihmiset; ja
 • aari by mielenkiintoinen kohta jotta käynti


SADEMETSÄ AUTTAA STABILOIDA Ilmanala

Sademetsä auttaa stabiloida maailma ilmanala luona absorboida hiili dioksidi polveutua atmosfääri. Enemmyys hiili dioksidi kotona atmosfääri on uskoin jotta antaa avustuksena jotta ilmanala heilahdus alusta loppuun globaali harras. Sen tähden sademetsä hankkia by merkittävä kotona kohdistaa globaali harras.

Sademetsä kin kohdistua ammattiosasto kestää olosuhteet luona aiheuttava sademäärä ja alkututkinto kuume.

SADEMETSÄ EHKÄISTÄ KOTI- AJAKSI KASVI JA WILDLIFE

Sademetsä aari koti- jotta avara joukko -lta maailma kasvi ja eläimellinen laji, käsittävä usea uhanalainen laji. Koska metsä aari hiottu heittää, usea laji aari tuomittu jotta kuoletus. Jokin sademetsä laji kanisteri ainoa elää kauemmin kuin kotona heidän koristelematon asuinsija. Zoos paitsi aivan eläimellinen.

SADEMETSÄ AUTTAA ELÄTTÄÄ KYYNELTYÄ Ajanjakso

Sademetsä auttaa elättää kyyneltyä ajanjakso. Antava jotta U.S. Geologinen Asemakartta, " kyyneltyä ajanjakso, kin tunnettu koska hydrologinen ajanjakso, kertoa alituinen aikamitta -lta kyyneltyä model after, edellä, ja alapuolella kalvo -lta Kätkeä maahan"

osa -lta sademetsä kotona kyyneltyä ajanjakso on jotta kartuttaa kyyneltyä jotta atmosfääri alusta loppuun jalostaa -lta transpiration (johon he esittämislupa kyyneltyä polveutua heidän aikana fotosynteesi). Nyt kuluva kosteus antaa avustuksena jotta muodostaminen -lta sadella mennä pilveen joka esittämislupa kyyneltyä taaksepäin model after sademetsä. Kotona Amatsoni, 50-80% -lta kosteus jäännökset kotona ekosysteemi kyyneltyä ajanjakso.

Jahka metsä aari hiottu heittää, l;sitellä kosteus on goes ardor atmosfääri ja sademäärä aleta ja joskus lyijyinen jotta kuivuus.

SADEMETSÄ ALENTAA Eroosio

juurekset -lta sademetsä puu ja kasvillisuus auttaa ankkuroida maa. Jahka puu aari hiottu heittää paikalla on ei korkea ikä jokin jotta suojata ajaa karille ja maa aari joutuin uupunut pois avulla sadella. jalostaa -lta pesu pois -lta maa on tunnettu koska eroosio.

Koska maa on uupunut heittää ardor virrat se aiheena arvoitus ajaksi kalastaa ja ihmiset. Kalastaa kestää koska kyyneltyä pukea mennä pilveen, jotavastoin ihmiset hankkia hankaluus navigoiva vesiväylä että aari matala koska -lta kallistuminen erä -lta saasta kotona kyyneltyä. Sill'aikaa farmi häviö naatit että on merkittävä ajaksi enentyä jyrsiä.

HÄN AARI SADEMETSÄ OLEMASSAOLO Hävittäjä?

Joka ikä by kohta -lta sademetsä koko -lta Veres Jersey on hiottu heittää ja hävittäjä. kasvi ja eläimellinen että käytetty jotta suorana lähetyksenä kotona nämä metsä jompikumpi kuihtua eli raivo hankkia veres metsä jotta herättää heidän koti-. Hän aari sademetsä olemassaolo hävittäjä?

Ihmis- aari meri aiheena -lta sademetsä hukka eli metsänhaaskaus. Ihmis- aari alentaen heittää sademetsä ajaksi usea ajatella järkevästi, käsittävä:
 • puinen ajaksi kumpikin hirret ja puinen ajaksi ansaitseva kotiliesi;
 • maanviljely ajaksi kumpikin harvalukuinen ja avara maatalo;
 • joutua ajaksi epäkelpo farmi joka don't hankkia johonkin jokin jotta suorana lähetyksenä;
 • hipaiseva joutua ajaksi karja; ja
 • katu konstruktio


HAKKAUS JA HIRRET ELONKORJUU KOTONA Sademetsä

Ainoa -lta johtava aiheena -lta sademetsä hukka on hakkaus. Usea kirjake -lta puinen käytetty ajaksi huonekalusto, lattianpano, ja konstruktio aari elonkorjuu polveutua trooppinen metsä kotona Afrikka, Affair, ja Etelä- Amerikka. Luona hankkiva eräs puinen hedelmä, ihmiset kotona paikoitellen kuin Yhdistetty Yhdysvallat aari suoraan avustaminen jotta hukka -lta sademetsä.

Jotavastoin hakkaus kanisteri olla joutua rikki kotona continent että alentaa kolhia jotta elinympäristö, enimmät hakkaus kotona sademetsä on erittäin hävitys-. Avara puu aari hiottu heittää ja hilaaminen alusta loppuun metsä, jotavastoin pääsy reti auki jalkeilla etäinen metsä kohta jotta maanviljely luona epäkelpo farmi. Kotona Afrikka hakkaus työntekijä monesti luottaa jhk model after "bushmeat" ajaksi proteiini. He etsiä wildlife kuin gorilla, hirvi, ja simpanssi ajaksi elintarvikkeet.

Tutkia has perustaa että joukko -lta laji perustaa kotona hakkaus sademetsä on hyvin alentaa kuin joukko perustaa kotona koskematon esivaalit sademetsä. Usea sademetsä eläimellinen elää kauemmin kuin kotona heilahdus elinympäristö.

Ammattiosasto ihmiset monesti luottaa jhk model after elonkorjuu puinen ajaksi sademetsä ajaksi ampua puinen ja rakennus aine. Kotona ohi moinen metkut toivoisin olevani ei erikoisen kolhiminen jotta ekosysteemi. Joka tapauksessa, nykyisin kotona kohta avulla avara ihmis- väestö, jyrkkä joukko -lta ihmiset kanto puinen polveutua by kohta sademetsä kanisteri olla erinomaisen kolhiminen. Ajaksi esikuva metsä liepeillä pakolainen leirintäalue kotona Keskeinen Afrikka (Rwanda ja Kongojoki) toivoisin olevani itse asiassa raitainen -lta aivan puu kotona jokin kohta.

MAANVILJELY KOTONA Sademetsä

Joka ikä tuhansittain -lta kilometripylväs -lta sademetsä aari hävittäjä ajaksi agraarinen apu. kakkonen meri jaotella edesvastuullinen ajaksi käännynnäinen sademetsä ardor farmland aari epäkelpo farmi ja yhdyskunta,

Epäkelpo farmi kotona usea -lta maailma luottaa jhk model after metsänaukea sademetsä jotta käydä laitumella heidän kotoinen. Ilman pääsy jotta vedonlyöjä agraarinen tilukset, nämä ihmiset apu vinoviiva-ja-hehkua jotta avoin paikka -lta metsä ajaksi lyhytfilmi-tiira aika -lta aika. Karakteristinen, he farmi selvästi joutua ajaksi koiranvitjat -lta ikä aiemmin maa on uupunut -lta hoitava ja he raivo ehdottaa model after jotta veres kauneuspilkku -lta metsä.

Agraarinen elämäntoveri aari metsänaukea enemmän sademetsä kuin aina aiemmin, erikoisen kotona Amatsoni johon avara elimet -lta sademetsä aari olemassaolo muuttaa ardor soijapapu maatalo. Jokin ammattimies arvella että Etelä- Amerikka jälkisäädös jonakin hankkia by kohta -lta farmland että kilpailija että -lta Amerikkalainen puolitiessä. Hyvin -lta nyt kuluva farmland jälkisäädös johtua aikaa kulu -lta Amatsoni sademetsä.

KARJA KOTONA Sademetsä

Metsänaukea ajaksi karja laidun on johtava aiheena -lta metsänhaaskaus kotona Amatsoni ja Brasilia kas noin tuote enemmän raavas kuin aina aiemmin. Sitä paitsi aiheuttava karja ajaksi elintarvikkeet, usea maanomistus apu karja jotta avartaa heidän joutua arvopaperit. Luona ainoastaan asettava karja model after by kohta -lta metsä joutua, maanomistus kanisteri ansaita omistus aivan jotta että joutua.

KATU KONSTRUKTIO KOTONA Sademetsä

Katu ja maantie konstruktio kotona sademetsä avonainen jalkeilla avara kohta ajaksi edistyminen. Kotona Brasilia, Poikki-Amatsoni maantie lopputulos kotona hukka -lta huikea kohta -lta metsä luona epäkelpo siirtomaan asukas, hakkaus, ja joutua keinottelija. Kotona Afrikka, hakkaus reti kimmoisuus pääsy jotta sala-ampuja joka etsiä endagered wildlife koska "bushmeat" eli liha kaupata jotta kaupunki asukas.

OSA -LTA KURJUUS KOTONA Metsänhaaskaus


Metsänhaaskaus kotona Brasilia
Kurjuus ilakoida aikuinen osa kotona metsänhaaskaus. maailma sademetsä aari perustaa kotona epäkelpo kohta model after planeetan-. ihmiset joka suorana lähetyksenä kotona ja liepeillä sademetsä luottaa jhk model after nämä ekosysteemi ajaksi heidän eloonjääminen. He kollehtarukous hedelmä ja puinen, etsiä wildlife jotta arvioida liha model after esittää, ja aari palkallinen luona elämäntoveri että kiristävä varat polveutua metsä tilukset.

Enimmät maalainen epäkelpo ei koskaan hankkia etuosto-oikeus että me kotona Lännenfilmi kreivikunta ajaa ajaksi apuraha. Nämä ihmiset jokseenkin ei koskaan hankkia herkullinen jotta sisu jotta kollegio eli pukea hoitaa, tehdas työntekijä, eli lipasto. He raivo suorana lähetyksenä lähettää joutua että piirittää heidät ja ehtiä apu -lta kaikki mikä varat he kanisteri hankkia. Heidän kurjuus kustannukset ehjä maailma alusta loppuun hukka -lta trooppinen sademetsä ja wildlife. Ilman ehkäisevä ajaksi nämä ihmiset sademetsä olla paitsi.

KUINKA KANISTERI ME PAITSI Sademetsä?

Sademetsä aari häipyä erittäin joutuin. hyvä kuulumiset on että paikalla aari arpa -lta ihmiset joka haluta jotta paitsi sademetsä. epäkelpo kuulumiset on autuuttaminen sademetsä on ei astuva jotta olla helppo. Se jälkisäädös ajaa kilvoittelu -lta usea ihmiset työskentely keskenään kotona aste jotta taata sademetsä ja heidän wildlife jälkisäädös elää kauemmin kuin ajaksi sinun lapsi jotta arvostaa ja iloita.

Jokin portaat ajaksi autuuttaminen sademetsä ja, model after avartaen askelma, ekosysteemi liepeillä maailma on jotta keskittyä model after "puu":
 • Olla opettajana toiset jokseenkin arvo -lta elinympäristö ja kuinka he kanisteri auttaa paitsi sademetsä.
 • Palauttaa kolhia ekosysteemi luona asettaen puu model after joutua johon metsä hankkia hiottu heittää.
 • Edistää ihmiset jotta suorana lähetyksenä kotona elämäntapa että doesn't loukkaantunut elinympäristö
 • Asettaa asemaan parkkeerata jotta suojata sademetsä ja wildlife
 • Apu elämäntoveri että käyttää kotona telapölkyt että minimoida kolhia jotta elinympäristö


AUTUUTTAMINEN SADEMETSÄ ALUSTA LOPPUUN Kasvatus

Kasvatus on arveluttava eritä -lta autuuttaminen maailma sademetsä. Ihmiset raivo hiippakunta ihanuus ja käsittää arvo -lta nämä metsä joten he jälkisäädös haluta jotta suojata heidät. Ympäristönsuojelija kasvatus pitäisi esiintyä kumpikin kotona lännenfilmi kreivikunta kuin Yhdistetty Yhdysvallat ja kotona kreivikunta että hankkia sademetsä kuin Bolivia ja Erisn..

Kotona Yhdistetty Yhdysvallat, ihmiset kaivata jotta käsittää heidän osa kotona hukka -lta sademetsä. Ajaksi esikuva, hankkiva eräs hedelmä kuin mahonki antaa avustuksena jotta alentaen heittää -lta sademetsä kotona toinen kreivikunta. Tokko me koska Amerikkalainen ehtiä by kilvoittelu jotta kuulla jokseenkin elinympäristö me kanisteri käsittää mikä we're häviävä koska sademetsä häipyä. Me kanisteri kin ehtiä päättäminen jotta hankkia hedelmä ja apu elämäntoveri ja järjestelmä että auttaa sademetsä.

Kotona sademetsä kreivikunta ammattiosasto ihmiset joskus ajaa ei osata hän metsä aari merkittävä. Alusta loppuun kasvatus ohjelmoida nämä ihmiset kanisteri kuulla että metsä ehkäistä avain huolto (kuin aivan kyyneltyä) ja aari koti- jotta kasvi ja eläimellinen perustaa ei missään jokin kotona maailma. Harva lapsi kotona kohta kuin Erisn. osata että lemurs aari ei perustaa kotona Amerikka. He aari aivan iloinen jahka he kuulla että lemurs ainoa suorana lähetyksenä kotona Erisn..

KUNNOSTAA JA PALAUTTAA SADEMETSÄ

Kotona koettaminen jotta suojata sademetsä me kaivata jotta kin etsiä aikaa kuinka kolhia metsä kanisteri olla aiheuttaa taaksepäin jotta hyvinvointi. Jotavastoin se on mahdoton jotta asettaa takaisin sademetsä, jokin sademetsä kanisteri elpyä jäljessä he hankkia hiottu heittää - erikoisen tokko he hankkia jokin auttaa alusta loppuun asettaen -lta puu. Kotona jokin asia se on kin mahdollinen jotta apu deforested tilukset ajaksi parantaa asu -lta maanviljely joten he kanisteri ehkäistä elintarvikkeet ajaksi ihmiset asuen lähellä. Jahka nämä ihmiset hankkia elintarvikkeet he jälkisäädös ei kaivata jotta hiottu heittää enemmän metsä jotta kasvi jyrsiä.

Ainoa enteilevä kohta -lta tutkia ulkomuoto aikaa antiikkinen yhteiskunta että suorana lähetyksenä kotona Amatsoni sademetsä aiemmin maahantulo -lta Eurooppalainen kotona 15th vuosisata. Ilmeisesti nämä väestö toivoisin olevani etevä jotta höystää sademetsä maa, joka on normaalisti aivan epäkelpo, kohteleva hiili ja eläimellinen luinen. Luona edistyvä maa avu, avara kohta -lta Amatsoni että hankkia deforested olla käytetty jotta apu maanviljely. Nyt kuluva auttaa alentaa kovistaa model after sademetsä kohta ajaksi agraarinen joutua. Edelleen, "parveke estely" maa koska it's vieras, olla käytetty jotta auttaa kahakoida globaali harras alkaen se absorboida hiili dioksidi, by merkittävä ansari bensiini.

EDISTÄÄ IHMISET JOTTA SUORANA LÄHETYKSENÄ KOTONA TELAPÖLKYT ETTÄ AJAA EI LOUKKAANTUNUT Elinympäristö

avain eritä jotta autuuttaminen sademetsä ja elinympäristö on edistäminen aivan ihmiset jotta suorana lähetyksenä kotona telapölkyt että ajaa l;sitellä haitta jotta maailma liepeillä heidät. Ajaminen varustaa polttoaineella iskuvoimainen cars, säilyttäminen kyyneltyä, käännös lähettää nerot jahka te don't kaivata heidät, ja kierrättää aari aivan telapölkyt että te ja sinun heimo kanisteri alentaa sinun painaa sisään model after elinympäristö.

Mikä kanisteri I-KIRJAIN ajaa jotta auttaa elinympäristö?

Kotona sademetsä kreivikunta usea tiedemies ja järjestelmä aari työskentely jotta auttaa ammattiosasto ihmiset suorana lähetyksenä kotona telapölkyt että aiheena l;sitellä kolhia jotta elinympäristö. Jokin ihmiset herättää nyt kuluva mallikelpoinen "sustainable edistyminen" Sustainable edistyminen has maali -lta edistyvä -lta ihmiset jotavastoin aikaa sama aika suojelus elinympäristö. Ilman edistyvä elanto -lta ihmiset asuen kotona ja liepeillä sademetsä se on erittäin hankala jotta suojata parkkeerata ja wildlife. Luonnonsuojelu raivo olla kotona huvittaa -lta ammattiosasto ihmiset jotta ehtiä parkkeerata aikaansaada.

ASETTAA ASEMAAN PARKKEERATA ETTÄ SUOJATA SADEMETSÄ JA WILDLIFE

Aiheuttava suojata kohta kuin kansallinen parkkeerata aari erinomainen elämäntapa jotta paitsi sademetsä ja toinen ekosysteemi. Suojata kohta aari asema joka kokea suojelus koska -lta heidän ympäristönsuojelija eli kulttuuri- arvo. Tavallisesti suojata kohta aari hoitaa luona hallinto ja apu parkkeerata metsänvartija ja kaarti jotta pakottamalla vaatia säännöt -lta parkkeerata ja suojata vastaan lainvastainen toiminta kuin etsiä ja alentaen heittää -lta puu.

Nykyisin parkkeerata suojata usea -lta maailma enimmät uhanalainen laji. Eläimellinen kuin Panda aari perustaa ainoa kotona suojata kohta.

Parkkeerata aari enimmät menestyksellinen jahka he hankkia apu -lta ammattiosasto ihmiset asuen kotona ja liepeillä suojata kohta. Tokko ammattiosasto ihmiset hankkia by huvittaa kotona parkkeerata he toukokuu asu "yhdyskunta katsella" joka suojata parkkeerata polveutua lainvastainen hakkaus ja wildlife salakalastus.

By tehokkaasti elämäntapa jotta suojata sademetsä on jotta kietoa kotimainen ihmiset kotona parkkeerata hallinta. Kotimainen ihmiset osata enemmän jokseenkin metsä kuin kuka tahansa ja hankkia by huvittaa kotona puolustaa se koska tuottoisa ekosysteemi että ehkäistä heidät elintarvikkeet, suojata, ja aivan kyyneltyä. Tutkia has perustaa että kotona jokin asia, "kotimainen varajoukot" toukokuu itse asiassa suojata sademetsä vedonlyöjä kuin "kansallinen "parkkeerata" kotona Amatsoni.

Parkkeerata kanisteri kin auttaa ekonomia kotona sademetsä kreivikunta luona vetovoima muukalainen matkailu joka maksu saattaa hurmiotilaan fees, antaa vuokralle ammattiosasto wildneress johdattaa, ja hankkia ammattiosasto käsityö kuin kori, t-kirjain-paita, ja helmi rannerengas.

APU ELÄMÄNTOVERI ETTÄ DON'T LOUKKAANTUNUT Elinympäristö

Nykyisin paikalla aari usea elämäntoveri asianomainen jokseenkin elinympäristö. Nämä elämäntoveri etsiä ajaksi telapölkyt jotta alentaa heidän painaa sisään model after maailma liepeillä heidät alusta loppuun kierrättää, kohteleva l;sitellä energia, ja apu luonnonsuojelu kilvoittelu kotona toinen kreivikunta. Tokko kuluttaja kuin te ja sinun vanhemmat apu nämä elämäntoveri luona hankkiva heidän hedelmä ja huolto niin muodoin elinympäristö jälkisäädös olla vedonlyöjä lähettää.

Kuinka jotta hankkia rikki tokko elämäntoveri aari eco-ystävällinen

ECOTOURISM

Ecotourism on ympäristönsuojelija edesvastuullinen edetä jotta iloita ja arvostaa laatu ja kulttuuri- kokea. Ecotourism pitäisi hankkia ammua painaa sisään model after elinympäristö ja pitäisi antaa avustuksena jotta kummuta-olemassaolo -lta ammattiosasto ihmiset.MIKÄ TE AJAA KANISTERI AIKAA KOTI- JOTTA AUTTAA Elinympäristö

Paikalla aari useat tavarat te kanisteri ajaa aikaa koti- jotta auttaa alentaa sinun painaa sisään model after elinympäristö.
 • Hapantua lähettää nerot jahka te don't kaivata heidät. Jahka kynttilä kupu hehkua rikki asettaa takaisin heidät avulla energia-efficent kupu
 • Ajaa ei haaskata kyyneltyä.
 • kierrättää
 • Edistää sinun vanhemmat jotta ajaa varustaa polttoaineella-iskuvoimainen cars ja ei jotta ylikuumeneminen heidän hankkia asunto.
 • Don't antaa sinun eläimellinen sisu jahka te don't haluta heidät jokin enemmän. Aiemmin hankkiva hellitellä olla totta kai että te aari valmis jotta ajaa haluta -lta se. Hankkiva hellitellä on edesvastuu.


Tavarat te kanisteri ajaa jotta auttaa paitsi sademetsä:
 • Don't hankkia hedelmä kokoonpantu polveutua wildlife hipiä
 • Don't hankkia eksoottinen lemmikki että hankkia tyyni polveutua hurjasti. Te kanisteri anoa hellitellä tavaratalo kö eläimellinen aari "hurjasti-apaja" eli "vanki " "vanki " eläimellinen aari enemmän ystävällinen ajaksi elinympäristö
 • Hankkia kierrättää paperoida.
 • Don't hankkia puinen hedelmä polveutua Indonesia, Malesia, Brasilia, eli Afrikka ellei te osata he johtua polveutua eco-ystävällinen hankkija. hyvä elämäntapa jotta osata tokko puinen on sademetsä-eheä on tokko se has "diplomi leimata" By esikuva -lta diplomi leimata on "FSC-diplomi" joka keino puinen johtua polveutua sustainably hoitaa metsä.
 • Kuulla enemmän jokseenkin sademetsä ja kasvi ja eläimellinen että suorana lähetyksenä kotona heidät. Erottaa sinun ystävyys ja vanhemmat hän sademetsä aari merkittävä.
juridinen

Hyväksyminen jotta apu -lta nyt kuluva dokumentoida ajaksi vapauttaa jakaminen kautta kirjoittaa eli erilaisesti on tähän kimmoisuus, sillä ehdolla että mongabay.com on hyvittää koska aiheuttaja.

Mongabay.com aims jotta korotus huvittaa kotona wildlife ja wildlands jotavastoin edistävä tietoisuus -lta ympäristönsuojelija antaa. Ellei erilaisesti määrätty, aivan tyytyväinen model after asema on kirjallinen luona Kaunopuheisuus Hovimestari.

By Englannin kieli käännös -lta asema on saatavana.
©2007 Rhett Butler