MI VANNAK-e RAINFORESTS?

Trópusi rainforests vannak-e erdõsítenek magas fákkal, meleg éghajlat, és sok esõ. Némely rainforests esik az esõ több mint egyet hüvelyk mind nap!

Rainforests találnak Afrikában, Ázsia, Ausztrália, és Központi és Dél-Amerika. Legnagyobb rainforest a világban van-e az Amazon rainforest.

AHOVA ELHELYEZNEK-e RAINFORESTS?

Rainforests találnak a trópusok, a vidék az Baktérítõ és Ráktérítõ között. Ebben a vidékben a nap nagyon erõs és ragyog idõ ugyanarról összegérõl mind nap egész éven át csinálja az éghajlatot felmelegedés és istállózik.Sok ország neked van rainforest. Az országok legnagyobb összegével rainforest vannak-e:
 1. Brazília
 2. Kongó, Demokratikus Köztársaság
 3. Peru
 4. Indonézia
 5. Kolumbia
 6. Pápua Új 21 shilling
 7. Venezuela
 8. Bolívia
 9. Mexikó
 10. Suriname


MI CSINÁL A RAINFOREST?

Mindegyik rainforest van-e egyedülálló de ott vannak-e bizonyos vonások mindennapi egész trópusi rainforests.
 • elhelyezés rainforests hevernek a " trópusok "
 • esõ rainforests megkapnak legalább esõ 80 hüvelyke évenként
 • mennyezet rainforests egy mennyezet ágak és engedélyek melyik a rétege formálnak-e által szorosan elhelyeztek rainforest fára kergetnek. Sokkal a növényeknek és állatoknak múlva a rainforest élnek múlva a mennyezet. A mennyezet lehet 100 lábak a talaj fölött.
 • Biodiversity: rainforests van egy magas szintje biológiai különféleség vagy biodiversity. Biodiversity a név mindenért él-e dolgokat - hasonló növények, állatok, és gombák - talált egy ökoszisztémában. Tudósok hisznek hogy a növények és állatok felérõl találtak föld földjén felszín élnek rainforests.
 • életközösség kapcsolatok fajok között: fajok múlva a rainforest gyakran dolgoznak együtt. A életközösség kapcsolat van-e egy kapcsolat ahova két különbözõ fajok elõny segítség egymás által. Például némely növény termék kis elszállásoló szerkezetek és cukrozol hangyákért. Viszonzásként a hangyák megvédik a növényeket más rovarokból hogy akarhatnak etetésnek a növény engedélyein.


MI VAN-e AZ mennyezet?

Múlva a rainforest legtöbb növényt és állat élet nem találnak az erdõn emelet de múlva a leveles világ tudott mint a mennyezet. A mennyezet, amelyik fölött lehet 100 lábak a talaj fölött, csinálnak felemelnek az átfedésnek ágak és hagy rainforest fára kerget. Tudósok becslést hogy 70-90 életnek múlva a rainforest találnak a fákban csináló ezt leggazdagabb elõfordulási hely növényért és állat életért. Majmok tartalmazó sok jól ismert állatot, békák, gyíkok, madarak, kígyók, lustaság, és kis macskák találnak múlva a mennyezet.

A környezete a mennyezet van-e az erdõ nagyon különbözõ a környezetébõl emelet. A nap alatt, a mennyezet szárazabb és forróbb mint az erdõ és a növények más részeik és állatok hogy élnek ott különösen hozzáalkalmaznak életért a fákban. Például, mert engedélyek az összege múlva a mennyezet csinálnák ezt a bonyolult püspökségnek több mint néhány lábak, sok mennyezet állatok megbízik hangos hívásokon vagy lírai énekeken kommunikációért. Rések fák között átlag hogy némely mennyezet állatok repülnek, suhan, vagy ugrás mozgolódni a facsúcsok.

Tudósok hosszú szótag õt érdekelte-e tanulást a mennyezet de a magassága miatt rainforest fára kerget kutatás volt bonyolult mostanáig. Ma ott vannak-e különleges könnyûségek kötél hidak, létrák, és tornyok segítségnek tudósok felfedezik a titkaikat a mennyezet.

A mennyezet van-e több függõleges réteg csak egyike múlva a rainforest. Felvétel egy megnézed az ábrát balra püspökségnek a más rétegek (az árutorlódás, rosszul lát el, cserje rétegbe rak, és erdõ padlózol).

AZ RAINFOREST EMELET

Az engedélyeik a mennyezet márkák a talaj rétegbe raknak az rainforest vannak-e gyakran egy sötétség és nyirkos hely. Azonban, az állandó árnyékának ellenére, a rainforest emelet van-e az erdõ egy fontos része ökoszisztéma.

Az erdõ emelet van-e ahova felbomlás történik. felbomlás van-e a folyamat amelyik által szétbont szeretnek gombákat és mikroorganizmusok összeomlaniuk halott letelepítenek és állatok és újra feldolgoz alapvetõ anyagok és tápláló anyagok.

Sok legnagyobb rainforest állatokat találnak az erdõn emelet. Néhány ezek tartalmaznak elefántokat, a tapír, és a jaguár.

AMIÉRT VAN-E NEKI RAINFORESTS NÖVÉNYEK ÉS ÁLLATOK OLYAN SOK FAJTÁJA?

Trópusi rainforests támogatás legnagyobb különféleség élõ szervezetek Földön. Bár fednek kevesebb mint 2 Föld felszínének, rainforests elszállásolnak több mint 50 növényeknek és állatoknak Földön. Itt vannak-e rainforests a gazdagságának valami példáját:
 • rainforests 170,000 a világ 250,000 tudtak letelepítenek fajok
 • az Egyesült Államoknak vannak békáik 81 fajok, Madagaszkár amelyik közben vannak-e kisebb mint Texas, neki lehet 300 fajok.
 • Európa neki van 321 pillangót fajok, A park közben múlva a rainforest Peru (kézi Nemzeti park) neki van 1300 fajok. Rainforests vannak növényeik és állatok egy bõségét az alábbi okokért:
 • klíma mert rainforests vannak-e trópusi vidékekben, megkapnak sok napfényt. Ezt a napfényt átalakítanak energiának növények által fotoszintézis a folyamatán át. Mivel ott van-e sok napfény hogy jelent ott van-e sok energia múlva a rainforest. Ezt az energiát tárolnak növényben növényzet amelyik által esznek állatok. Mert ott van-e sok élelmiszer ott vannak-e növények és állatok sok fajok.
 • mennyezet a mennyezet szerkezete a rainforest eszközök ott helyez sokkal növényekért nõni és állatok felé élõ. A mennyezet ajánlatok élelmiszer, menedék, és búvóhelyek új forrásaik, szolgáltat másik világot kölcsönhatásért különbözõ fajok között. Például ott növényeket múlva a mennyezet hívnak-e bromeliads hogy tárolnak locsolnak az engedélyeikben. Állatok szeretnek békákat használat víz ezek a zsebeik vadászatért és fektetõ ikra.

Jaguár


kék és sárgulsz arapapagáj


Kaméleon (gyík)


Zöld papagáj

Orangutan


Silverback Gorilla


Méreg nyíl béka


kazuár

hernyó


Zöld fa piton


Majom béka


Fémbõl való bogár

Erdõ elefánt


Iguana


Majom béka


Bagoly pillangóból


RAINFOREST emlõs

Trópusi rainforests vannak-e otthont adnak emlõs sok fajtájának.

RAINFOREST MADARAK

Trópusi rainforests vannak-e otthont adnak madarak sok fajtájának.Rainforest hüllõ & Kétéltû állatok

Trópusi rainforests vannak-e otthont adnak hüllõ és kétéltû állatok sok fajtájának.

Rainforest halak

Trópusi rainforest locsol - tartalmazó folyók, kis öblök, tavak, és eláraszt - vannak-e az otthon édesvízi halak a többségének fajok. Az Amazon mosdókagyló egyedül van 3000 ismert fajok fölött és lehetõleg mint sok azonosítatlan fajok.

Édesvízi akváriumokban tartott sok a trópusi halnak vannak-e eredetileg fogva a rainforest. Halak szeretsz Angelfish, neon négysoros vers, diszkosz, és mindennapi algák-étkezés harcsa Dél-Amerika a trópusi erdeikbõl, idõznek dán, Gouramis, sziámi Küzd Halakat (vagy fogadott), és a Bohóc csík vagy-e Ázsiából.

Rainforest rovarok

Sokkal az állatnak fajok alapítanak múlva az rainforest vannak-e rovarok. Egyrõl negyed egész állatnak fajok azt megneveztek és leírt tudósok által van-e bogarak. Közel 500,000 bogarak fajtáikat tudnak létezni.

RAINFOREST EMBEREK

Trópusi rainforests vannak-e otthont adnak törzsi embereknek aki megbízik a körbevételükön élelmiszerért, menedék, és gyógyszerek. Ma nagyon kevés erdõ emberek élsz hagyományos utakban sokkal elmozdítottak külsõ betelepülõk által vagy kényszerítették feladni az életmódjaikat kormányok által.

A megmaradásnak erdõ emberek, az Amazon támogatnak legnagyobb lakosságokat, habár ezeket az embereket túl, hattak a korszerû világ által. Közben használnak még mindig az erdõn hagyományos vadászatért és összejövetelt, sokkal Amerikai indiánok, mint ezek az emberek hívnak, nõ begyûjt (szeret banánokat, manióka, és rizs), használat nyugati árucikkek (szeretsz fém edények, serpenyõk, és eszközök), és csinálnak rendszeres utazásokat városoknak és belvárosoknak hozni élelmiszereket és vigyáz piacra vezetniük. Nyugalom ezek az erdõ emberek tanítanának Amerikát sokkal tájt a rainforest. Gyógyító növények kezelésért használtak tudásaik betegség vannak-e páratlan és nekik van az Amazonjuk az ökológiájának egy nagy megértését rainforest.

Afrikában ott született erdõ lakókat néha tudnak-e mint törpe. Legmagasabb ezeknek az embereknek, is tudott mint az Mbuti, ritkán meghaladsz 5 lábak magasságban. A kis méretük tesznek mozgolódni az erdõt sokkal hatásosan mint magasabb emberek.

NAGY CIVILIZÁCIÓK AZ RAINFOREST

Ma legtöbb erdõ lakók élsz kis letelepedésekben vagy gyakorlat nomád vadászatban és összeszedõ. Múlva a múlt, tüzes rainforests és körülvevõ területek támogattak nagy civilizációk szeretik az Mayas, beládáz, és Aztecs a fejlesztett összetett lakásépítõ szövetkezeteket és csinált nagy hozzájárulásokat tudománynak.

Ezek a nagy civilizációk szembenéztek néhány ugyanaz környezeti problémákkal (túlzott erdõ elvesztés, termõföld lepusztulás, túlnépesedés, víz hiánya ellát) hogy szembenézünk mával. Az Maya, a kár a környezetnek lehetett volna olyan nagy ami azt illeti okozza az esésüket.

GYÓGYÍTÓ NÖVÉNY SZÜLETETT EMBEREK TUDÁSA

Kutatás legizgalmasabb területeiknek egyike tüzes erdõkben van-e ethnobotany amelyik van-e milyen emberek a tanulmánya használat született növények élvezetnek betegség és betegség. Erdõ embereknek gyógyító növényeik egy hihetetlen tudását orvosságokkal mindenért kígyómarásokból daganatoknak.

Dátumnak sok a orvosi recept a nyugati világban használtak kábítószereket származtak növényekbõl és 70 a növényeknek azonosságot megállapítottak mint birtoklást anti-rákos jellemvonások az AMERIKAI Nemzeti Rákos Intézet által találnak csak múlva a trópusi rainforest.

Gyógyító növények jellemzõen tudását hordanak a sámán vagy " gyógyszer által A falu "embere. A sámán élvezetek a beteg gyakran alatt gondosan kidolgozott szertartások és a körbevételbõl használó rituálék összeszedtek növények erdõsítenek.

MI TÖRTÉNT AZ AMAZON A SZÜLETETT EMBEREIKNEK?

Az Új világ a felfedezése elõtt Kristóf által Kolumbia múlva az 15th évszázad, egy felbecsült 7-10 millió Amerikai indián (a tag Amerikai bennszülött emberek) élt Amerikai rainforests, ezeket az Brazília fele. Nagy belvárosok léteztek az Andok és az Amazon támogatott mezõgazdasági lakásépítõ szövetkezeteket.

Európaiak az érkezése hozták a született civilizációk a végét múlva Központi és Dél-Amerika. Európaiak hordtak betegségeket hogy Amerikai indiánokat és ezeknek a kívülállóknak megölt millió az érkezésének 100 évén belül, Amerikai indián lakosság csökkentettek által 90 . Sokkal a túlélésnek született emberek éltek múlva az belsõ az erdõnek: egyik tolt ott az Európaiak által, vagy hagyományosan élõ ott kisebb csoportokban.

KIDS AZ RAINFOREST

Közben nem néznek TV, használat az Internet, vagy játszanak videojátékokat, kids múlva a rainforest tesznek sok ugyanannak dolgoknak teszel talán. Játszanak barátokkal, segítség a családjaik házimunkák, és mennek.

Mivel " rainforest kids " élnek közelebb természethez mint az átlagos Amerikai gyerek, megtanul dolgokat hogy van-e hasznos a környezetben ezek körül. Egy korai korból sok gyerek megtanulok milyen halaknak, vadászat, és gyûjt anyagok és élelmiszer az erdõbõl. Menés helyett A játszótérnek vagy egy bevásárlásnak fakalapács át móka, gyerekek helyekben szeretnek az Amazon kiadok sokkal az idejüknek kint játék az erdõben és folyókban és folyik.

AMIÉRT VANNAK-e RAINFORESTS FONTOS?

Rainforests vagy-e fontos a globális ökoszisztémának. Rainforests:
 • szolgáltatnak egy otthont sok növénynek és állatoknak
 • segítség stabilizálom a világ éghajlata
 • megvédnek ár ellen, szárazság, és lepusztulás
 • vannak-e egy forrás gyógyszerekért és élelmiszerekért
 • támogatnak törzsi embereket és
 • vannak-e egy érdekes hely látogatásnak


RAINFORESTS SEGÍTSÉG STABILIZÁLOK ÉGHAJLATOT

Rainforests segítség stabilizálom a világ éghajlata elnyelõ szén-dioxid által az atmoszférából. Felesleges szén-dioxidot az atmoszférában hisznek hozzájárulni éghajlatnak változás globális felmelegedésen át. Azért rainforests van egy fontos címzése globális felmelegedés.

Rainforests is befolyásolok helyi idõjárást feltételek teremtés által esõ és mérséklõ hõmérsékletek.

RAINFORESTS SZOLGÁLTATSZ Egy OTTHONT NÖVÉNYEKÉRT ÉS kicsapongó élet

Rainforests otthon A nagy számos a világ növényének és állatoknak fajok, tartalmaz-e sok veszélyeztetett egyedet. Mint erdõket levágnak, sok fajok kudarcra ítélnek kialvás. Valami rainforest fajok tud csak életben maradnak a félkegyelmûjükben elõfordulási hely. Állatkertek nem tudnak egész állat.

RAINFORESTS SEGÍTSÉG FENNTARTASZ A VÍZ KERÉKPÁROZOM

Rainforests segítség fenntartasz a víz kerékpározom. Szerint az U.s betû. Földtani Felmérés, " a víz kerékpározom, is tudott mint a hidrológia ciklus, leírja víz a folyamatos mozgalmát kinyitva, több mint, és a Föld a felszíne alatt."

Rainforests a szerepe a vízben ciklus összeadni locsolnak az atmoszférának a folyamatán át transpiráció (ahova megjelentetnek locsolnak az engedélyeikbõl fotoszintézis alatt). Ez a nedvesség hozzájárul felé a kialakulás esõnek felhõk amelyikeken megjelenteti a vizet hát a rainforest. Az Amazonban, 50-80 nedvességnek maradványok az ökoszisztéma vizében kerékpároznak.

Amikor az erdõket levágnak, kevesebb nedvesség van-e bemegy az atmoszférát és esõ hanyatlások és néha vezetnek szárazság.

RAINFORESTS CSÖKKENTEK lepusztulás

A gyökereik rainforest fák és növényzet segítenek lehorgonyozzák a termõföld. Amikor fákat levágnak ott nem hosszabb semmi megvédni a talajt és termõföld gyorsan mosnak távol esõvel. Mosást a folyamata távol termõföld tudnak mint lepusztulás.

Mint termõföld mosnak lent folyókba okoz problémákat halakért és emberekért. Halak elszenvedsz mert locsol válik felhõsödött, emberek közben neki van vízmûvek hajózás bajt hogy van-e sekélyebb a növelt összeg miatt szenny a vízben. Ezalatt farmerek elveszítenek csúcsok hogy vannak-e fontos felnövésért termések.

AMIÉRT ELPUSZTÍTANAK RAINFORESTS?

Minden évben egy területét rainforest Új nõi pulóver a mérete levágnak és elpusztít. A növények és állatok hogy használtak felé élõ ezekben az erdõkben egyik meghalnak vagy találnak egy új erdõt hívásnak az otthonuk. Amiért elpusztítanak rainforests?

Emberek vannak-e a fõ oka rainforest rombolás vagy erdõirtás. Emberek levágnak rainforests sok okért, tartalmazó:
 • fa mindkettõért fa és fa gyártásért tüzek
 • mezõgazdaság mindkettõért kis és nagy tanyák
 • föld szegény farmerekért akinek neki nincs akárhol más élõ
 • marhatenyésztõ föld marháért és
 • út szerkezet


FAKITERMELÉS ÉS AZ RAINFOREST ARATÓ fa

A vezetõ okaik egyike rainforest rombolás szálfát vág. Fát bútorért használt sok típusa, parkettázás, és szerkezet aratnak trópusi erdõkbõl Afrikában, Ázsia, és Dél-Amerika. Által megvevõ bizonyos fa termékek, emberek helyekben szeretik az Egyesült Államokat közvetlenül hozzájárulnak rainforests a rombolásának.

Rönkölõ doboz közben hordanának ki A módban hogy csökkent kárt a környezetnek, legtöbb fakitermelés múlva a rainforest van-e nagyon pusztító. Nagy fákat levágnak és húzott az erdõn át, belépés közben utak nyitnak felemelnek távoli erdõt területek mezõgazdaságnak szegény farmerek által. Munkások szálfát vágó Afrikában gyakran megbízik kinyitva " busman "fehérjéért. Vadásznak kicsapongó élet szeretnek gorillákat, rõtvad, és csimpánzok élelmiszerért.

Kutatás talált hogy a számos fajok alapítanak múlva mocsaras rainforest sok alacsonyabb mint a számot találnak-e múlva érintetlen elsõ rainforest. Sok rainforest állatok nem életben maradnának a változtatott környezetben.

Helyi emberek gyakran megbízik aratáson fa rainforests tûzért fa és építõ anyagok. A múlt olyan üzelmek különösen nem rongált meg az ökoszisztémának. Azonban, ma területekben nagy emberi lakosságokkal, a tiszta fa gyûjt számos emberek egy területbõl rainforest rendkívül meg-rongál. Például az erdõket a menekült táborok körül Központi Afrikában (Ruanda és Kongó) látszólag levetkõztettek egész fának némely területben.

MEZÕGAZDASÁG AZ RAINFOREST

Mérföldjeiket minden évben ezer rainforest elpusztítanak mezõgazdasági használatért. A két fõ csoport felelõs átalakításért rainforest farmland vagy-e szegény farmerek és cégek,

Szegény farmerek a világ sok részében megbízik tisztításon rainforest etetésnek a családjaik. Belépés nélkül jobb mezõgazdasági földeknek, ezek az emberek használat vágás-és-égetnek erdõ tiszta foltjaiknak át röviden-csér idõköz idõnek. Jellemzõen, gazdálkodják a megtisztított földet A egy pár évekért elõtt az termõföld kimerítenek tápláló anyagoknak és mozognának erdõ kinyitva új foltjának.

Mezõgazdasági társaságok tisztítanak sokkal rainforest mint valaha elõbb, különösen az Amazonban ahova nagy idõszak rainforest átalakítanak szójabab gazdálkodnak. Némely szakértõ hiszel hogy Dél-Amerikának lesz majd egy területe farmland a riválisok annak az Amerikainak félúton. Sokkal ennek farmland fog jönni az Amazon a költségénél rainforest.

MARHA AZ RAINFOREST

Tisztító marháért legelõ van-e erdõirtás a vezetõ oka az Amazonban és Brazília most termel több marhahúst mint valaha elõbb. Emelésen kívül marha élelmiszerért, sok földbirtokosok használat marha kiterjedni a földjüket tartások. Által egyszerûen helyezõ marha erdõ egy területén föld, földbirtokosok elnyerne tulajdonjogot jogok annak leszállnia.

ÚT SZERKEZET AZ RAINFOREST

Út és országút szerkezet múlva a rainforest nyit felemelsz nagy területeket fejlõdésért. Brazília, az tárgyas-Amazoniai országút vezette erdõ hatalmas területeiknek a rombolásához szegény gyarmatos által, tuskózók, és föld spekulánsok. Afrikában, szálfát vágó utak adnak belépést vadorzó aki vadásznak endagered kicsapongó élet mint " busman " vagy belvárosnak eladott hús lakók.

SZEGÉNYSÉG A SZEREPE ERDÕIRTÁSBAN


Erdõirtás Brazília
Szegénység játékok egy fõ szerep erdõirtásban. A világ rainforests találnak legszegényebb területekben a bolygón. Az emberek aki körül élnek és rainforests megbízik ezeken az ökoszisztémákon az életbenmaradásukért. gyûjt gyümölcs és fa, vadászom kicsapongó élet dobásnak hús az asztalon, és fizetnek társaságok által hogy extrahál forrásokat erdõbõl földek.

Legtöbb vidéki szegény soha a választások abban Nyugati országokban felvétel nem engedélyeztünk. Ezek az emberek majdnem soha nincs egy választása menni vagy válnak egy orvossá, gyár munkás, vagy titkár. Élnének távol a földet hogy körülveszi ezeket és márka használsz akármi forrásoknak találnának. A szegénységük árak a trópusi rainforests a teljes világ az elvesztésén át és kicsapongó élet. Szolgáltatás nélkül ezekért az emberekért rainforests nem takarítanának meg.

HOGYAN MEGTAKARÍTUNK TUD RAINFORESTS?

Rainforests eltûnik nagyon gyorsan. A jó hír van-e hogy ott van-e egy csomó emberek akik hiány védésnek rainforests. A rossz hír megtakarít rainforests nem mennek könnyû. Fogja venni sok ember az erõfeszítéseiket mûködés együtt azzal a céllal, hogy biztosítson rainforests és kicsapongó élet fog életben maradni a gyerekeidért méltányolni és élveznie.

Némely lépés megtakarításért rainforests és, A szélesebb arányon, ökoszisztémák világszerte van-e fókuszálnia " FÁKON ":
 • Tanítanak másokat a környezet a fontosságáról és milyen segítenének rainforests.
 • Helyreállítanak megrongált ökoszisztémákat által letelepítõ fák földön ahova erdõsít levágtak.
 • Bátorítanak embereket felé élõ bizonyos módon hogy nem sérti meg a környezetet
 • Alapítanak parkok megvédni rainforests és kicsapongó élet
 • Támogatás társaságok a mûködöm utakban hogy minimalizál megrongál a környezetnek


MEGTAKARÍTÓ RAINFORESTS OKTATÁSON ÁT

Oktatás van-e megtakarítás egy bíráló része a világ rainforests. Emberek látnák a szépséget és értik ezeknek az erdõknek a fontosságát tehát fogják akarni megvédni ezeket. Környezeti oktatás elõfordul mindkettõt nyugati országokban szereti az Egyesült Államokat és országokban a neked van rainforest szeret Bolíviát és Madagaszkárt.

Az Egyesült Államokban, embereknek kell érteniük a szerepüket rainforests az elvesztésében. Például, megvevõ bizonyos termékek szeretnek mahagóni hozzájárulnak felé a levágó rainforests más országokban. Ha mint Amerikaiak márka egy erõfeszítés megtanulni a környezetrõl értenék ami elveszítünk mint rainforest eltûnik. Tudunk is márkát döntések megvenni termékeket és támogatnak társaságokat és szervezetek hogy segítik a rainforest.

Múlva rainforest országok helyi emberek néha nem tudnak amiért erdõk vannak-e fontos. Tanterveken ezek át az emberek megtanulnának az erdõk szolgáltatnak kulcs szolgáltatásokat (szeretnek tiszta víz) és otthont adnak növényeknek és állatokat találnak-e sehol más a világban. Kevés gyerekek A helyben szeretnek Madagaszkár tudsz a kísértetek nem találnak Amerikában. Vannak egész boldog amikor megtanulják azt kísértetek csak élnek Madagaszkárban.

REHABILITÁLNAK ÉS HELYREÁLLÍTANAK RAINFORESTS

Kipróbálásban hozni megvédnek rainforests nekünk kell is megnéznek milyen sérült erdõk támogatnának egészségnek. Közben lehetetlen újra beültet egy rainforest, némely rainforests visszaszerezne után voltak levágott - különösen ha nekik van némely segítségük át a letelepítõ fáknak. Egyes esetekben is lehetséges használatnak erdõt írtenak földeket mezõgazdaság tökéletesített formáikért tehát szolgáltatnának élelmiszert emberekért élõ közel. Amikor ezek az emberek élelmiszer nekik kell levágniuk több erdõt növénynek termések.

Egy kutatás ígérõ területe megnéz ókori lakásépítõ szövetkezeteket hogy élt az Amazonban rainforest Európaiak az érkezése elõtt múlva az 15th évszázad. Nyilvánvalóan ezek a lakosságok voltak-e gazdagodik a rainforest termõföld, amelyik általában egész szegény, használ faszén és állat csontvázak. Javítás által termõföld tulajdonságot, az Amazon nagy területeik hogy használnának erdõt írtettak tudna támogatásnak mezõgazdaság. Ez segíthetne levon nyom kinyitva rainforest területek mezõgazdasági földért. Elõsegítenek, a " föld ürügy " termõföld mint használnának hívott, tudna segítségnek küzdelem globális felmelegedés óta abszorbeál szén-dioxidot, egy fontos üvegház gázzal telítesz.

BÁTORÍTANAK EMBEREKET FELÉ ÉLÕ UTAKBAN HOGY NEM SÉRTETTE MEG A KÖRNYEZETET

A kulcs rész megtakarításnak rainforests és a környezet bátorít mindent embert felé élõ utakban hogy árt kevesebb a világnak ezek körül. Hajtó üzemanyag hathatós autók, megtartó locsolsz, fordító távoli fények amikor nincs szükséged ezekre, és visszavezetés körfolyamatba vagy-e minden utat hogy te és a családod csökkentenéd a hatásodat a környezeten.

Mi tennék-e segítségnek a környezet?

Múlva rainforest országok sok tudós és szervezetek dolgoznak segítségnek helyi emberek élnek utakban hogy okoznak kevesebb megrongálnak a környezetnek. Némely ember hívás ez az ötlet " fenntartható fejlõdés." Fenntartható fejlõdésnek van javítása egy célját emberek az életeik idõzik ugyanakkor megvédõ környezet. Javítás nélkül a kenyérkereset embereknek élõ múlva és rainforests körül van nagyon bonyolult megvédni parkol és kicsapongó élet. Megõrzés kellene lennie helyi emberek az érdeklõdésében márkának parkok dolgozik.

ALAPÍTANAK PARKOKAT HOGY MEGVÉDNEK RAINFORESTS ÉS kicsapongó élet

Teremtés megvédett területek szeretnek nemzeti parkok vannak-e egy nagy út védésnek rainforests és más ökoszisztémák. Megvédett területek vannak-e elhelyezések amelyikek miatt megkapnak védelmet környezeti vagy kulturális érték. Általában megvédett területeket kezelnek kormányok által és használat parkolok erdõõröket és õrök kierõszakolják a park a szabályaikat és megvédni törvénytelen tevékenységek ellen szeretnek vadászó és a levágó fáknak.

Ma parkok megvédnek sok a világ legjobban veszélyeztetett fajok. Állatok szeretnek panda találnak csak megvédett területekben.

Parkok vannak-e legsikeresebb amikor nekik vannak helyi embereik a támogatását élõ múlva és a megvédett terület körül. Ha helyi emberek egy érdeklõdés a parkban forma egy " közösség nézhetnek " amelyik megvédi a parkot törvénytelen fakitermelésbõl és kicsapongó élet vadorzás.

Egy hatásos út megvédni rainforests magába foglalni bennszülött embereket parkban vezetés. bennszülött emberek tudnak sokkal az erdõrõl mint akárki és nekik van egy érdeklõdést védelmezésben ez mint egy eredményes ökoszisztéma hogy szolgáltatja ezeket az élelmiszert, menedék, és tiszta locsol. Kutatás talált hogy egyes esetekben, " bennszülött tartalékok " megvédhetnek valójában rainforest javulnak mint " nemzeti " parkok "az Amazonban.

Parkok is segítik a gazdaságot múlva rainforest országok vonzás által külföldi turisták akik fizetnének díjakat, szerzõdtetés helyi wildneress vezet, és megvesz helyi iparmûvészek hasonló kosarak, pólók, és gyöngyös karpercek.

TÁMOGATÁS TÁRSASÁGOK A NEM SÉRTI MEG A KÖRNYEZETET

Mát ott sok társaság érintenek-e a környezetrõl. Ezek a társaságok keresnek utakat csökkenteni a hatásukat a világon ezek körül a visszavezetés körfolyamatba át, használat kevesebb energia, és támogató megõrzés erõfeszítések más országokban. Ha fogyasztók nekünk tetszik téged és a szüleid támogatás ezek a társaságok által megvevõ termékeik és szolgáltatások akkor a környezet akarnak legyetek jobb távoli.

Milyen megtudni ha társaságok vannak-e eco-barátságos

ECOTOURISM

Ecotourism van-e környezeti felelõs utazás élvezni és méltányolnia természetet és kulturális tapasztalatokat. Ecotourism kell lennie alacsony hatása a környezeten és hozzájárul helyi emberek a jólétének.MI TE TESZEL TUDSZ OTTHON SEGÍTSÉGNEK A KÖRNYEZET

Ott vannak-e több dolog tennél otthon segítségnek csökkenti a hatásodat a környezeten.
 • Fordulat távoli fények amikor nincs szükséged ezekre. Amikor villanykörték égetnek ki helyettesítik ezeket az energiával-efficent gumók
 • Nem pazarol locsolnak.
 • újra feldolgoz
 • Bátorítják a szüleidet kocsifelhajtónak üzemanyag-hathatós autók és nem túlfûteni a házuk.
 • Nem kérsz nem enged az állataid mész amikor ezeket többé. Elõbb megvevõ kisállat légy persze hogy készen állod vigyázni ezt. Birtoklás egy kisállat van-e egy felelõsség.


Dolgok tennétek segítségnek rainforests:
 • Nem vesz meg termékeket csinált fogva kicsapongó élet lenyúz
 • összegyûjtött nem vesz meg egzotikus kisállatokat abból a vadonból. Kérdeznél kisállatot készletek vajon állatok " vadont-megfognak-e " vagy " fogoly tenyésztett." " Fogoly tenyésztett " állatok vannak-e barátságosabb a környezetért
 • Megvesznek újra feldolgozott papírt.
 • Nem jönnek-e megvesznek fa termékeket Indonéziából, Malaysia, Brazília, vagy Afrika hacsak bizonyára tudod fogva eco-barátságos szállítók. A jó út tudni ha fa rainforest-páncélszekrény van-e ha egy " igazolást felirat." A igazolás Egy példája felirat " FSC-tanúsított " melyik eszközök a fa jönnek fogva fenntartható kezelt erdõsítenek.
 • Megtanulnak sokkal rainforests és a növények és állatok hogy élnek ezekben. Mondják a barátaidat és szülõk amiért rainforests vannak-e fontos.
TÖRVÉNYES

beleegyezés ezt a dokumentumnak a használatának szabad eloszlásért nyomtatványon keresztül vagy másképp ezáltal adnak, feltéve hogy mongabay.com elhisznek mint a forrás.

Mongabay.com célok emelésnek érdekelsz múlva kicsapongó élet és wildlands idõznek elõléptetõ környezeti kérdések tudatossága. Hacsak másképp pontosabban meghatározott, egész tartalmat a telken írnak szónok által komornyik.

A telek egy Angol változata van-e elérhetõ.
©2007 Rhett Butler